tirsdag, juni 08, 2010

Video til 'Piteraq (20 Blå Celcius)'

Den talentfulde unge mand, Mark Tholander, har skabt en billedside til mit hidtil eneste færdige nummer fra mit Grønlandsprojekt (indspilningerne fortsætter over sommeren), og jeg synes Mark har gjort et aldeles glimrende stykke arbejde:

12 kommentarer:

Mark Tholander sagde ...

Udfordringen med at vække blækkompositionerne til live var lidt af en opgave. Men lidt sved er tit hvad der kræves. Har bestræbt mig på en høj youtube kvalitet, så den også kan ses i fuld skærm. Selve youtube siden er her: http://www.youtube.com/watch?v=BbnkZ1DWUWw

Marie sagde ...

Det er en SÅ FLOT video! Stor ros til Mark herfra :)

Anonym sagde ...

Så så så så godt!!

Jakob sagde ...

Virkelig flot video - og en virkelig flot sang! Jeg kan godt lide, at teksten og måske udtrykket i det hele taget er lidt mere afdæmpet end nogle af de tidligere ting, måske især sammenlignet med den første Entakt-plade. Sangen hviler ligesom i sig selv

Jonas sagde ...

Tusind tak Jakob - det glæder mig meget du synes om det. Det er et bevidst mål at disse solo-sange skal være lidt mindre "pakkede" end Entakt-materialet. Lidt mere ro, og lidt flere åndehuller :-)

Jakob sagde ...

Jamen, i så fald: mission accomplished! Det er i hvert fald også de ord, jeg ville sætte på

Anonym sagde ...

Hvordan kan det egentlig være at dette ikke er postet på Entakts facebook? Holder du dine projekter adskilt gennem dine kanaler? (Entakt, Volumes Jinns, og solo, som er de eneste projekter jeg kender).

Jonas sagde ...

Ja, jeg tænker det er smartest at holde tingene adskilt. Ikke mindst fordi alting omkring Entakt har været lidt svært at hitte ud af det sidste års tid, så jeg tænker at det er dumt at forvirre folk meget end højst nødvendigt.

I øvrigt var La Volumes Jinns bare en legestue, som nok bare forbliver et uambitiøst hyggeprojekt. Entakt og mit soloprojekt er straks mere alvorlige sager ;-)

Anonym sagde ...

Ok. Entakt-Facebook-siden er dog ret besøgt, så det ville sikkert kunne give opmærksomhed på din solo fra folk der kan lide din stil, tænkte jeg :) Held og lykke med det.

Jonas sagde ...

Ja, jeg tænkte også godt tanken. Kan være jeg ender med at overgive mig til fristelsen ;-)

Tak for det!

Jonas sagde ...

Takket være denne lille sludder endte jeg med at poste den på Entakts Facebook alligevel ;-)

Nicolai sagde ...

Skøn skøn sang... Den kryber lige så stille ind på livet af mig. En sand sniger.

Flot video! Jeg er især fascineret af brugen af animeret streg på det smukke blækhav. De hvide baggrunde skurrer dog lidt, mest i starten, men alt afhænger jo af øjnene, der ser. :)