tirsdag, august 10, 2010

Dagens tilfældigheder


Hvis det kan være lidt uoverskueligt at poste et blogindlæg kan det tit gøre det lidt nemmere at beslutte sig for nærmest at flowskrive om løst og fast. Sådan en dag har jeg idag.

Jeg er ret overvældet af den nye smagsprøve Kanye West har lagt til offentligt skue. Jeg glæder mig meget til mere.

I går aftes var til en uovertruffen Jens Lekman-koncert i Lille Vega. Det var første gang jeg oplevede ham live (stor tak til en yderst gavmild herre), og jeg er stadig helt høj på alle de gode vib's. Gaffa og Soundvenue giver hver især 4 stjerner. Jeg smider en stjerne mere, på trods af at min personlige yndling, A Postcard From Nina (jeg vil til tid og evighed være forelsket i dén tekst), manglede på sætlisten.

Jeg skal have mig en Nespresso-maskine, det er sikkert og vist. Jeg har lige været henne hos min kære bassist fra Entakt, som bor to sidegader fra mig, og øve lidt ...og drikke lidt af hans gode kaffe. På de to minutter og elleve sekunder det tager at gå derhen kommer man sågar forbi The Coffee Collective. Kaffe-himlen.

Den nykårede vinder af BandBase-legatet, Eumig & Chinon, har remixet Ginger Ninja's Sunshine. Resultatet er virkelig glimrende, og kan oven i købet downloades kvit og frit ...HER.

Resten af dette år synes at bugne med potentielt skønne koncerter. I går var jeg som sagt til Jens Lekman, forleden så jeg Quadron på Ofelia Beach. Dem bør jeg snart spendere en blogpost på at lovprise i øvrigt. Derudover planlægger jeg at skulle til koncerter med blandt andre Robyn, The Divine Comedy (endelig!), Ed Harcourt (endelig!) og The National. Forhåbentlig også Four Tet til Strøm.

For resten af er det Samantha, der har stået for billedsiden til videoen i blogindlægget herunder, der med en sammensvoren skal lave en lille promo-video til den kommende Entakt-single. Indtil videre hedder sangen Bob Dylan. Gad vide hvor længe den bliver ved med det.

Over og ud.

4 kommentarer:

Rikke sagde ...

Jaaah...Ed H nemlig. Husker ikke om jeg sagde det var d. 2. november eller d. 3... men det er altså d. 3. november :)

Ang. Jens L...så ved jeg ikke helt om jeg er enig i de 5 stjerner, da jeg dels ankom til koncerten uden at vide hvad jeg kunne forvente mig, og selvom mit barometer var stødt stigende under det meste af koncerten, var det som om det aldrig helt nåede toppen...jeg ved ikke helt hvorfor... det var en okay koncert.

CJ sagde ...

nej nej nej nej.. En rigtig espresso maskine er bedre.. Ikke det der nespresso pjat.. Har jeg også sagt til hr. gibo.

Samantha sagde ...

Heya Jonas, tak for link og reference og det der, men du må rigtig gerne ændre det til mit portfolio - www.samantha.dk eller catching's side :) Tak!! Glæder mig til brainstorm # 2 og kaffe, mmmm.

Jonas sagde ...

Så skulle den være fikset :) Vi ses til kaf' og ståpmåtion!