tirsdag, juni 10, 2008

Tusind af takker...

...for de fantastiske omgivelser og omstændigheder for vores natkirkekoncert igår - hvor var det godt at se jer, og synge for jer!


Vi fik i øvrigt optaget koncerten, og hvis disse optagelser er noget værd kunne det meget vel tænkes at I kunne få lov at downloade lidt gratis ting og sager ved lejlighed.

11 kommentarer:

Maj sagde ...

JUBIIII! :)

rikke sagde ...

hov...havde helt glemt at det var...igen. ups.

Anonym sagde ...

Magisk aften

Oh Tvilling sagde ...

Mange takker herfra for en smuk og fængende koncert! Det var som altid en kæmpe fornøjelse at lytte til jeres vidunderlige toner og glemme hverdagens travlhed for en stund. Af hjertet tak!

Anonym sagde ...

En super oplevelse :)

Anonym sagde ...

Jeg havde en skøn aften.
Sugede stemningen i kirken og føler mig taknemmelig over at høre ny vidunderlig musik og at lytte til det kendte i finurlige forklædninger.
Heldige mig, at JEG var der :-)
Pernille Aviaaja

Jonas sagde ...

Tak for alle jeres dejlige kommentarer, og en ganske særlig aften. Det er ikke utænkeligt at vi bliver inviteret derind at spille igen på et tidspunkt (de snakkede lidt om en natkirke-publikumsrekord ...næste gang er vi nødt til at toppe juleaften!)

Oh Tvilling sagde ...

I'll be there :-)

Carl Johan sagde ...

Selvom juleaften bliver svær at toppe.. ;)

Sarah sagde ...

Lige lidt pæne ord med på vejen herfra:
Nu er det et godt stykke tid siden jeg sidst har overværet en af jeres koncerter, og derfor gav denne koncert et helt nyt indtryk af hvad Entakt som band har opnået, i hvert fald for det blotte øre. Musikaliteten og sammenspillet var helt anderledes, end hvad jeg før har oplevet, og den selvfølgelighed og sammenhæng I formåede at præstere var hel ny for mig, set i forhold til tidligere koncerter. Jeg håber det er en generel og gennemgående ting, der forhåbentlig vil gentage sig i fremtiden, da dette virkelig er en smuk og positiv udvikling. Så tak for en rar koncert, selv hørt fra de bagerste rækker.

Jonas sagde ...

Tak for de ord Sarah. Dem er jeg utroligt glad for.