onsdag, juli 09, 2008

En anderledes fotosession

Jeg er virkelig stresset i øjeblikket. Det føles ikke sundt. Min kalender er sortmalet, og mit hjerte er træt i benene af at galopere. Derfor var det rart at den lille fotosession vi havde igår foregik i særdeles idylliske omgivelser. Eneste stressfaktor var en lille, men meget mudret, å vi skulle over, hvilket fik sat lidt mærker på et par af ekspeditionsmedlemmernes tøj.
Dette var en meget anderledes fotosession end den til Træerne Vokser Ind I Himlen, som jo foregik i en stor kold fabrikshal på Refshaleøen. Denne gang blev billederne skudt på Vedbæks solbeskinnede marker. Nu er vi halvvejs med billedsiden, og mangler en stribe portrætter af hele orkestret. Det bliver spændende at få billederne fra hoffotograf, Martin Stampe. Herunder, lidt dokumentation fra dagen.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

hæh det ser da interressant ud :P

Rasmus Ardahl sagde ...

Metabilleder. Fedt. Jonas. Ferie.

Jonas sagde ...

Jeg er meget spændt på at se hvad hr. Stampe får ud af det. Har en fornemmelse af at det kommer til at passe ret perfekt til den nye plade.

Ja. Ferie. Det ville være skønt. Måske trænger jeg dog i virkeligheden ligeså meget til et arbejde hvor man ikke hele tiden skal forholde sig til alting. Et arbejde man ikke kan tage med hjem.

Stine sagde ...

Du kan tro at jeg glæder mig til at høre nyt fra jer!

Jonas sagde ...

Det er dejligt at høre - det skal blive så skønt at få smidt den plade på gaden, langt om længe :-)

Rune Jensen sagde ...

Så giv os da den CD :D!

Jonas sagde ...

Den kommer snart, ganske snart!